To bestillinger til samme mobilnummer ikke muligt
Sommerkassen - 6 flasker
DKK 299,-
Ingen vine er for kraftige og tunge, så de er alle egnede til en dag, hvor vi fanger solens stråler i en lille læ-plet på terrassen, eller indenfor hvor vi vil gøre det hele lidt ekstra lækkert for os selv.

Darling Cellars, Zantsi
Sydafrika, Western Cape

Her er alletiders gode, frugtige og letdrikkelige all-round vin. Det er blødt, rundt og venligt. Vinen er hverken for sur, sød eller tør. Den er simpelthen lige tilpas. Den er velsmagende, behagelig og ideel som hverdagsvin. Vinen har masser af charme og smag af mørke bær, solbær, blommer, røde frugter og et lille rart strejf af eg. Drik den uden mad eller nyd den sammen med tapas, pizza, grillet kød eller sammenkogte retter. Den er absolut også i godt selskab med en lækker burger.

Type: Rødvin
Land: Sydafrika
Region: Western Cape
Område: Sydvestlige Sydafrika
Drue: Cabernet Sauvignon og Merlot
Vinhus: Darling Cellars
Lukning: Skruelåg
Anbefales at nydes ved: 15-17°J. Moreau & Fils, Rosé, Vin de France
Frankrig

Her er den helt rigtige forårs- og sommerbebuder. Roséen er klar. Så er det bare frem med havemøblerne og grillen. Vinen er en saftig terrassebasker. Det er en liflig, skøn, frugtig og delikat rosé, der er lige til at nyde. Ingen dikkedarer, kun indbydende og frisk smag af især skønne jordbær og hindbær. Det er den type rosé, hvor flasken er tom, inden man får set sig om - ja, hvor blev den af? Vinen er en lækker sag, og den vil man nødig undvære. Drik den som aperitif når der tændes op i grillen eller nyd den til de lette retter og buffet.

Type: Rosé
Land: Frankrig
Region: Sydøstlige Frankrig
Område: Vin de France
Drue: Grenache, Carignan og Cinsault
Vinhus: J. Moreau & Fils
Lukning: Kork
Anbefales at nydes ved: 6-8°Rocca, Vezzani, Sicilia D.O.C
Italien, Sicilien

De er også rigtig gode til at lave rød- og hvidvin på Sicilien - ja, det har de faktisk været siden antikken. Druen Grillo er nok ikke den mest kendte hvidvinsdrue - men hvad gør det, så længe vinen smager godt? Og vinen her smager simpelthen bare dejligt. Det er lækkert og frugtigt - en flot vin i skøn balance. Der er ikke noget, som stikker ud. Her er en forførende frisk smag af tropiske frugter og hvide blomster. Det er ikke kompliceret, og det skal det heller ikke være med en vin, der kan nydes i tide og utide. Nyd den med eller uden mad. Vinen passer godt til forretter, lyst kød og diverse salater.

Type: Hvidvin
Land: Italien
Region: Sicilien
Område: Sicilia D.O.C.
Drue: Grillo
Vinhus: Rocca
Lukning: Kork
Anbefales at nydes ved: 6-8°

Vælg indhold

DKK 299,-