To bestillinger til samme mobilnummer ikke muligt
Hvidvinskassen - 6 flasker
DKK 399,-
De kan beholde de røde for sig selv, ja de kan. For her er kassen med tre lækre hvidvine - lige fra let og elegant til kraftig og aromatisk. Her rammes hele følelsesregistret, for dig der elsker de hvide.

Rocca, Vezzani, Sicilia D.O.C.
Italien, Sicilien

De er også rigtig gode til at lave rød- og hvidvin på Sicilien - ja, det har de faktisk været siden antikken. Druen Grillo er nok ikke den mest kendte hvidvinsdrue - men hvad gør det, så længe vinen smager godt? Og vinen her smager simpelthen bare dejligt. Det er lækkert og frugtigt - en flot vin i skøn balance. Der er ikke noget, som stikker ud. Her er en forførende frisk smag af tropiske frugter og hvide blomster. Det er ikke kompliceret, og det skal det heller ikke være med en vin, der kan nydes i tide og utide. Nyd den med eller uden mad. Vinen passer godt til forretter, lyst kød og diverse salater.

Type: Hvidvin
Land: Italien
Region: Sicilien
Område: Sicilia D.O.C.
Drue: Grillo
Vinhus: Rocca
Lukning: Kork
Anbefales at nydes ved: 6-8°LAN, Duquesa de Valladolid, Rueda D.O.
Spanien, Castilla y León

Denne hvidvin burde være på alles liste over sommerens topfavoritter. Selvfølgelig kan den nydes året rundt, men den gør sig bare så umådelig godt i det gode vejr - og især på terrassen i behageligt selskab. Nok ukendt for mange - men det er en af Spaniens absolut bedste hvidvinsdruer. Stilen er indbydende blød, fyldig, frisk og frugtig. Her er masser af smag med lækre noter af tropiske frugter, anis, urter, en smule honning og nødder. Vinen, der altid bør ligge parat i køleskabet som aperitif eller som et super godt match til forretter, fisk, pasta- og risretter samt diverse salater.

Type: Hvidvin
Land: Spanien
Region: Castilla y León
Område: Rueda D.O.
Drue: Verdejo
Vinhus: LAN
Lukning: Kork
Anbefales at nydes ved: 6-8°14 Hands Winery, Chardonnay
USA, Washington State
En meget velsmagende hvidvin i en lettere elegant stil. Her er ikke en udpræget fedme og smag af kraftig egetræsfad, som ellers er meget velkendt i USA. Det er en utrolig populær amerikansk vin, der absolut vinder ved nærmere bekendtskab. Det er delikat og lækkert. Smagen er frisk og fyldt med noter af dejlige æbler, pærer og melon tilsat et strejf af karamel, smør, vanilje og krydderier. Nyd den til fisk, skaldyr, fjerkræ og svinekød.

Type: Hvidvin
Land: USA
Region: Washington State
Område: Columbia Valley
Drue: Primært Chardonnay
Vinhus: 14 Hands Winery
Lukning: Kork
Anbefales at nydes ved: 6-8°

Vælg indhold

DKK 399,-