To bestillinger til samme mobilnummer ikke muligt
Den smagfulde kasse - 6 flasker
DKK 399,-
Det skal ikke være for kraftigt, men det må gerne smage af noget, så her fylder det noget i munden, og man fornemmer et væld af nuancer, men uden at blive for mæt af vinen i sig selv.

Varvaglione Vigne & Vini, 12 e Mezzo, Primitivo del Salento I.G.P.
Italien, Puglia

Det er Syditaliens mere elegante svar på Californiens frembrusende Zinfandel. Det er en frisk, frugtig og saftig vin med rigtig mange lækre smagsnuancer. Det er stilfuldt, fløjlsblødt og elegant lavet. Her er en tilpas indbydende let sødme, som aldrig bliver dominerende og påtrængende. Imponerende og behagelig smag af modne blommer, kirsebær, kakao og krydderier. Delikat, feminint og tiltrækkende. Vinen kan sagtens nydes uden mad, men går rigtig godt til pasta- og oksekødsretter, lam og pizza.

Type: Rødvin
Land: Italien
Region: Puglia (Syditalien)
Område: Primitivo del Salento I.G.P.
Drue: Primitivo (Zinfandel)
Vinhus: Varvaglione Vigne & Vini
Lukning: Kork
Anbefales at nydes ved: 15-17°


LAN, Duquesa de Valladolid, Rueda D.O.
Spanien, Castilla y León

Denne hvidvin burde være på alles liste over sommerens topfavoritter. Selvfølgelig kan den nydes året rundt, men den gør sig bare så umådelig godt i det gode vejr - og især på terrassen i behageligt selskab. Nok ukendt for mange - men det er en af Spaniens absolut bedste hvidvinsdruer. Stilen er indbydende blød, fyldig, frisk og frugtig. Her er masser af smag med lækre noter af tropiske frugter, anis, urter, en smule honning og nødder. Vinen, der altid bør ligge parat i køleskabet som aperitif eller som et super godt match til forretter, fisk, pasta- og risretter samt diverse salater.

Type: Hvidvin
Land: Spanien
Region: Castilla y León
Område: Rueda D.O.
Drue: Verdejo
Vinhus: LAN
Lukning: Kork
Anbefales at nydes ved: 6-8°

Cortes de Cima, Courela, Vinho Regional Alentejano
Portugal, Alentejo

Det amerikansk-danske par, Carrie og Hans, laver nogle rigtig gode vine på deres familieejede vingård i Portugal. Det her er en af dem. Vinen er yderst imødekommende og drikkevenlig. Det er smagfuldt godt skruet sammen i en let velouragtig og frugtig stil. Her er blandt andet smag af modne kirsebær, tørrede figner og blåbær. Det er en vin, som langt de fleste vil elske altid at have nok af. Vinen kan nydes til utallige lejligheder uden mad, men den er også i særdeleshed egnet til tapas, pizza, kød- og pastaretter.

Type: Rødvin
Land: Portugal
Region: Alentejo
Område: Vinho Regional Alentejano
Drue: Aragonez (Tempranillo), Syrah og Touriga Nacional
Vinhus: Cortes de Cima
Lukning: Kork
Anbefales at nydes ved: 15-17°

Vælg indhold

DKK 399,-