To bestillinger til samme mobilnummer ikke muligt
Den kraftige kasse - 6 flasker
DKK 549,-
Her er der smæk for skillingen, og mange af vinene kalder på kød med godt tilbehør, gryderetter og smagfulde oste. Man kan næsten fornemme, at kassen er tungere end de andre.

14 Hands Winery, Merlot
USA, Washington State

Utrolig populær vin både i og uden for USA. Det er forståeligt. For vi har at gøre med en meget publikumsvenlig vin. Her er frugt og fylde, der bare smager af noget godt. Der er fuld drøn på brombær, blommer og kirsebær tilsat lækre strejf af chokolade og mokka. Her er absolut intet surt - tværtimod er det så lækkert blødt og imødekommende, at alle kan være med på trods af saft og kraft. Nyd den sammen med okse- og kalvekød - også gerne fra grillen. Desuden et perfekt match til en saftig burger.

Type: Rødvin
Land: USA
Region: Washington State
Område: Columbia Valley
Drue: Primært Merlot
Vinhus: 14 Hands Winery
Lukning: Kork
Anbefales at nydes ved: 16-18°Santa Sofia, Valpolicella Ripasso Superiore
Italien, Veneto

En italiensk klassiker og lillebror til den mere kendte Amarone. Men fortvivl ikke. Det er en stor vin, der sagtens kan hamle op med mange langt dyrere vine. Det er kraft og fylde, uden at det bliver for meget. Der er mange forskellige smagsnuancer - blandt andet kirsebær, svesker, nelliker, eg, kanel og lakrids. Alle nuancer er lækkert fløjlsblødt pakket ind. Det er frugt og fylde med italiensk elegance. Den er meget anvendelig til oksekød, vildt, pasta med kødsauce og halvfaste oste som eksempelvis Gouda og Esrom. Desuden et rigtigt godt match til charcuteri.

Type: Rødvin
Land: Italien
Region: Veneto (Nordøstitalien)
Område: Marano di Valpolicella, Fumane og San Pietro i Cariano (Omkring Verona)
Drue: Corvina og Rondinella
Vinhus: Santa Sofia
Lukning: Kork
Anbefales at nydes ved: 14-16°Covides, Terra Terrae, økologisk
Spanien, Catalonien

Et fantastisk lækkert økologisk blend fra det nordlige Spanien. Her er kraft, fylde og frugt i en skøn forening. Det er meget elegant skruet sammen. Det er de tre druetyper, som hver især bibringer en særlig styrke - men som samtidig holder hinanden i skak, så der ikke er et element, der bliver for dominerende. Vinen har en fabelagtig god smag af bl.a. blåbær, kakao, lakrids og svesker. Det er til dem med forkærlighed for kraftige, men elegante vine. Rigtig godt match til kød fra grillen, sammenkogte retter, fjerkræ og oste a la Gouda og Manchego.

Type: Rødvin
Land: Spanien
Region: Catalonien
Område: Penedès
Drue: Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah
Vinhus: Covides
Lukning: Kork
Økologisk: Ja
Anbefales at nydes ved: 15-17°

Vælg indhold

DKK 549,-