To bestillinger til samme mobilnummer ikke muligt
Bobler & Co - 6 flasker
DKK 499,-
Er du også til bobler, hvid- og rosévin, så er her en kasse med smil og nydelse på flaske. De er friske og lækre med masser af smag.

LAN, Duquesa de Valladolid, Rueda D.O.
Spanien, Castilla y León

Denne hvidvin burde være på alles liste over sommerens topfavoritter. Selvfølgelig kan den nydes året rundt, men den gør sig bare så umådelig godt i det gode vejr - og især på terrassen i behageligt selskab. Nok ukendt for mange - men det er en af Spaniens absolut bedste hvidvinsdruer. Stilen er indbydende blød, fyldig, frisk og frugtig. Her er masser af smag med lækre noter af tropiske frugter, anis, urter, en smule honning og nødder. Vinen, der altid bør ligge parat i køleskabet som aperitif eller som et super godt match til forretter, fisk, pasta- og risretter samt diverse salater.

Type: Hvidvin
Land: Spanien
Region: Castilla y León
Område: Rueda D.O.
Drue: Verdejo
Vinhus: LAN
Lukning: Kork
Anbefales at nydes ved: 6-8°


Val d’Oca, Prosecco D.O.C
Italien, Veneto

Det skal fejres! Det siges meget ofte. Og med god grund. Hvad er mere naturligt end at fejre hverdagens små glæder med et glas liflige bobler. Denne flaske skaber kun glæde. Og ja, den skal altid ligge på køl, klar til at fejre enhver behørig begivenhed. Det er en mousserende vin med den mest indbydende smag af frugter a la grønne æbler, melon, pære og citrus. Her er flasken til selvforkælelse og til at forkæle andre. Boblerne kan med fryd nydes uden mad, men matcher også langt de fleste fiskeretter. Melonstykker pakket ind i parmaskinke er også en super følgesvend.

Type: Mousserende
Land: Italien
Region: Veneto (Norditalien)
Område: Prosecco D.O.C
Drue: Glera (Prosecco)
Vinhus: Val d’Oca
Lukning: Kork
Anbefales at nydes ved: 6-8°



Santa Sofia, Chiaretto Rosé, Bardolino Classico
Italien, Veneto

En vidunderlig og seriøs rosé, der har noget på hjerte. Den er særdeles smidig og kan anvendes i mange sammenhænge. Det være sig som en skøn forfriskning på terrassen, aperitif i festligt lag eller ledsager til mange forskellige typer af mad. Det er en herlig, frisk, frugtig og tillokkende vin, der hurtigt bliver populær. Smagen er læskende lækker og fyldt med noter af hindbær, kirsebær, granatæble, friske krydderier og et strejf af citrus. Roséen går super godt til røget eller grillet fisk, pastaretter, salater, pizza, carpaccio, lufttørret skinke, lyst kød, grøntsager og endda mere krydrede indiske retter.
Type: Rosé
Land: Italien
Region: Veneto (Norditalien)
Område: Bardolino Classico (Øst for Gardasøen)
Drue: Corvina, Rondinella og Molinara
Vinhus: Santa Sofia
Lukning: Kork
Anbefales at nydes ved: 6-8°

Vælg indhold

DKK 499,-